Gravació de vídeo d'entrevista, consells per la localitzció

Video entrevistaConsells per triar la ubicació per un  vídeo de entrevista
Un dels formats més populars de vídeo és l'entrevista i no és difícil veure perquè. Les entrevistes en vídeo poden ser relativament barates i fàcils de produir, requereixen planificació mínima i sovint proporciona un valor real per al públic objectiu . En seleccionar una ubicació per les seves entrevistes, probablement hauria primer de decidir si té més sentit en interior o a l'aire lliure, llavors cal seleccionar específicament on funcionaria millor entre les opcions disponibles. Per ajudar a avaluar les possibilitats per les seves entrevistes, donem una ullada als pros i els contres típics de cada un.

Ubicacions d'interior
En termes generals, les entrevistes d'interior tendeixen a oferir més possibilitats per al control de so i imatge. 
En estudi: el lloguer d'un estudi de producció de vídeo és la millor manera d'assegurar-se que té el major control i més opcions per a la seva entrevista. Això té uns cost associat pel lloguer del local, i caldrà ajustar i el temps de producció necessari perquè es vegi de la manera desitjada. 
Edifici d'oficines : per vídeos d'empresa B2B, aquesta és una opció natural. L'ajuda a la seva audiència "conèixer" la seva empresa i començar a eliminar "barreres del desconegut '.Es pot crear confiança i augmentarla sensació de proximitat i l'autenticitat, a diferència d'un estudi, i en general no implica costos addicionals d'ubicació.
Lobby o vestíbul: podria tenir sentit per gravar entrevistes en el seu vestíbul. Els lobbies tendeixen a ser una zona destinada a cobrir les primeres impressions pel que aprofiten que poden tenir sentit.Vostè pot fins i tot tenir un logotip de l'empresa a la paret. El costat negatiu és que pot haver soroll d'ascensors, portes, pas de persones i de contaminació acústica conversa que fa fent una entrevista professional gairebé impossible.
Sala de conferències: molts directors d'oficina programaran entrevistes en una sala de conferències, que són fàcils de reservar, de mida gran i que podria ser ideal. El que potser no s'adonen al principi és de tenir l'espai obert, és important per a trípodes, llums i altres equips de producció. També pot ser impossible moure taules de conferència gegants que tenen preses de corrent, equip de projecció i mòbils integrades.
Oficina Executiva: la majoria dels despatxos professionals són una mica petits per a una entrevista per a aquest compromís. Sens dubte, és possible, però és probablement una bona idea per evitar generalment aquesta opció. Només si el càrrec és especialment gran o fotogènic, podria tenir més sentit.
Ambient d'especialitat: depenent del tema, podria tenir sentit gravar en un entorn que està relacionat amb el tema de l'entrevista. Per exemple, si vostè està entrevistant a algú sobre un producte, mostrant la fàbrica en la qual està fet podria ser ideal. Si vostè està entrevistant a un desenvolupador de programari, a continuació mostrant-los que treballa en el seu estudi pot donar un gran referència "entre bastidors". De vegades pot ser difícil d'aconseguir accés a alguns llocs que són perillosos o que requereixen supervisió de l'empresa, el despatx jurídic o que involucrin el secret d'empresa.
Casa particular: si el tema s'orienta als consumidors o a temes directament relacionats amb la llar, això pot funcionar bé i ajudar a que sigui més "real". Trobar el lloc adequat pot ser complicat. Per conèixer les ubicacions de primera qualitat i es podria fer amb el lloguer a través d'un servei com els apartaments turístics, de pagament o amb una quota de localització d'uns pocs centenars d'euros per incentivar un propietari reticent.
Bar / cafeteria / restaurant: la realització d'una entrevista de baix perfil en un cafè pot ser un gran lloc neutral per a certs temes. Què millor amb la conversa que el cafè ? També pot fer que l'entrevista menys formal que pot resultar important per al tema. A més, una beguda forta pot afluixar gairebé qualsevol entrevistat nerviós... Cal evitar les entrevistes mentre es menja, tret menys que això sigui rellevant, pot ser estrany i brut de veure.
Ubicacions a l'aire lliure . Les gravacions a l'aire lliure en general, ofereixen menys control de l'entorn, però, quan funciona, pot ser molt més atractiu que una oficina avorrida. Algunes de les qüestions més òbvies amb filmacions a l'aire lliure són la incapacitat de controlar el temps, la llum i el so. Val la pena assenyalar que algunes àrees a l'aire lliure requereixen permisos específics per filmar si s'utilitza trípodes, il·luminació i altres equips però poques vegades es demanen permisos si es fa a la via pública, sense obstruir els vianants o carrers i / o gravant amb grups petits. Fem una ullada a algunes opcions populars.

Davant d'una oficina: gravació al davant del seu edifici corporatiu d'oficines podria funcionar bé per presentar la seva empresa a l'audiència. La majoria dels edificis no són prou interessants, però potser per al seu negoci té més sentit. No hi pot haver persones que surtin i entrin com a certes hores del dia que poden ser perjudicials. Al meu entendre, cal una bona raó perquè que això quedi bé pel vídeo.
Parc: Els parcs són grans solucions si vostè té una bona raó per gravar en un altre lloc. Poden resultar fotogènics i visualment atractius. La compensació és que pot ser ocupat, amb soroll o podria no semblar una bona opció per a alguns temes.
A peu de carrer: si la vorera del carrer no és massa sorollosa llavors l'entrevista estil  "home del carrer" pot proporcionar un entorn animat i informal, i amb autèntica sensació fresca d'entrevista. Aquestes filmacions probablement es notaran menys polides però això pot ser una bona cosa si està tractant de mantenir-se allunyat del cap parlant avorrit.

Localització Especialitzada : la localització d'un lloc amb relacionat amb el tema realment pot ajudar a portar una entrevista viva i fer-la més real o més clara. Per exemple: Si el seu tema entrevista és sobre com de verd i sostenible és el seu negoci, fent les seves entrevistes a una sèrie de panells solars o un parc eòlic podria ser ideal. També pot utilitzar el "poder de la metàfora" per trobar un lloc més significatiu, menys avorrit i amb sintonia amb la imatge de la marca.

 

Aquests són només alguns dels llocs més freqüentats normalment. Segurament hi ha altres i els insto a passar una mica de temps pensant en com la ubicació pot ajudar a explicar la història del vídeo. Destacar amb vídeo és cada vegada més important i la recerca d'un lloc atractiu i adequat només pot ajudar. No totes aquestes consideracions poden ser rellevants, però a mesura que explora les seves opcions ens agradaria instar que mantingui aquestes qüestions clau en la seva ment.

 

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es