Imprimir aquesta pàgina

Gravació de vídeo d'entrevista, consells per la localitzció

Video entrevistaConsells per triar la ubicació per un  vídeo de entrevista
Un dels formats més populars de vídeo és l'entrevista i no és difícil veure perquè. Les entrevistes en vídeo poden ser relativament barates i fàcils de produir, requereixen planificació mínima i sovint proporciona un valor real per al públic objectiu . En seleccionar una ubicació per les seves entrevistes, probablement hauria primer de decidir si té més sentit en interior o a l'aire lliure, llavors cal seleccionar específicament on funcionaria millor entre les opcions disponibles. Per ajudar a avaluar les possibilitats per les seves entrevistes, donem una ullada als pros i els contres típics de cada un.

Ubicacions d'interior
En termes generals, les entrevistes d'interior tendeixen a oferir més possibilitats per al control de so i imatge. 
En estudi: el lloguer d'un estudi de producció de vídeo és la millor manera d'assegurar-se que té el major control i més opcions per a la seva entrevista. Això té uns cost associat pel lloguer del local, i caldrà ajustar i el temps de producció necessari perquè es vegi de la manera desitjada. 
Edifici d'oficines : per vídeos d'empresa B2B, aquesta és una opció natural. L'ajuda a la seva audiència "conèixer" la seva empresa i començar a eliminar "barreres del desconegut '.Es pot crear confiança i augmentarla sensació de proximitat i l'autenticitat, a diferència d'un estudi, i en general no implica costos addicionals d'ubicació.
Lobby o vestíbul: podria tenir sentit per gravar entrevistes en el seu vestíbul. Els lobbies tendeixen a ser una zona destinada a cobrir les primeres impressions pel que aprofiten que poden tenir sentit.Vostè pot fins i tot tenir un logotip de l'empresa a la paret. El costat negatiu és que pot haver soroll d'ascensors, portes, pas de persones i de contaminació acústica conversa que fa fent una entrevista professional gairebé impossible.
Sala de conferències: molts directors d'oficina programaran entrevistes en una sala de conferències, que són fàcils de reservar, de mida gran i que podria ser ideal. El que potser no s'adonen al principi és de tenir l'espai obert, és important per a trípodes, llums i altres equips de producció. També pot ser impossible moure taules de conferència gegants que tenen preses de corrent, equip de projecció i mòbils integrades.
Oficina Executiva: la majoria dels despatxos professionals són una mica petits per a una entrevista per a aquest compromís. Sens dubte, és possible, però és probablement una bona idea per evitar generalment aquesta opció. Només si el càrrec és especialment gran o fotogènic, podria tenir més sentit.
Ambient d'especialitat: depenent del tema, podria tenir sentit gravar en un entorn que està relacionat amb el tema de l'entrevista. Per exemple, si vostè està entrevistant a algú sobre un producte, mostrant la fàbrica en la qual està fet podria ser ideal. Si vostè està entrevistant a un desenvolupador de programari, a continuació mostrant-los que treballa en el seu estudi pot donar un gran referència "entre bastidors". De vegades pot ser difícil d'aconseguir accés a alguns llocs que són perillosos o que requereixen supervisió de l'empresa, el despatx jurídic o que involucrin el secret d'empresa.
Casa particular: si el tema s'orienta als consumidors o a temes directament relacionats amb la llar, això pot funcionar bé i ajudar a que sigui més "real". Trobar el lloc adequat pot ser complicat. Per conèixer les ubicacions de primera qualitat i es podria fer amb el lloguer a través d'un servei com els apartaments turístics, de pagament o amb una quota de localització d'uns pocs centenars d'euros per incentivar un propietari reticent.
Bar / cafeteria / restaurant: la realització d'una entrevista de baix perfil en un cafè pot ser un gran lloc neutral per a certs temes. Què millor amb la conversa que el cafè ? També pot fer que l'entrevista menys formal que pot resultar important per al tema. A més, una beguda forta pot afluixar gairebé qualsevol entrevistat nerviós... Cal evitar les entrevistes mentre es menja, tret menys que això sigui rellevant, pot ser estrany i brut de veure.
Ubicacions a l'aire lliure . Les gravacions a l'aire lliure en general, ofereixen menys control de l'entorn, però, quan funciona, pot ser molt més atractiu que una oficina avorrida. Algunes de les qüestions més òbvies amb filmacions a l'aire lliure són la incapacitat de controlar el temps, la llum i el so. Val la pena assenyalar que algunes àrees a l'aire lliure requereixen permisos específics per filmar si s'utilitza trípodes, il·luminació i altres equips però poques vegades es demanen permisos si es fa a la via pública, sense obstruir els vianants o carrers i / o gravant amb grups petits. Fem una ullada a algunes opcions populars.

Davant d'una oficina: gravació al davant del seu edifici corporatiu d'oficines podria funcionar bé per presentar la seva empresa a l'audiència. La majoria dels edificis no són prou interessants, però potser per al seu negoci té més sentit. No hi pot haver persones que surtin i entrin com a certes hores del dia que poden ser perjudicials. Al meu entendre, cal una bona raó perquè que això quedi bé pel vídeo.
Parc: Els parcs són grans solucions si vostè té una bona raó per gravar en un altre lloc. Poden resultar fotogènics i visualment atractius. La compensació és que pot ser ocupat, amb soroll o podria no semblar una bona opció per a alguns temes.
A peu de carrer: si la vorera del carrer no és massa sorollosa llavors l'entrevista estil  "home del carrer" pot proporcionar un entorn animat i informal, i amb autèntica sensació fresca d'entrevista. Aquestes filmacions probablement es notaran menys polides però això pot ser una bona cosa si està tractant de mantenir-se allunyat del cap parlant avorrit.

Localització Especialitzada : la localització d'un lloc amb relacionat amb el tema realment pot ajudar a portar una entrevista viva i fer-la més real o més clara. Per exemple: Si el seu tema entrevista és sobre com de verd i sostenible és el seu negoci, fent les seves entrevistes a una sèrie de panells solars o un parc eòlic podria ser ideal. També pot utilitzar el "poder de la metàfora" per trobar un lloc més significatiu, menys avorrit i amb sintonia amb la imatge de la marca.

 

Aquests són només alguns dels llocs més freqüentats normalment. Segurament hi ha altres i els insto a passar una mica de temps pensant en com la ubicació pot ajudar a explicar la història del vídeo. Destacar amb vídeo és cada vegada més important i la recerca d'un lloc atractiu i adequat només pot ajudar. No totes aquestes consideracions poden ser rellevants, però a mesura que explora les seves opcions ens agradaria instar que mantingui aquestes qüestions clau en la seva ment.