Dilluns, 26 Gener 2015 13:40

Productores de vídeo de empresa de Barcelona

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

serveisOnVideo, productora audiovisual, ofereix els seus serveis de creació de contingut digital en format vídeo i àudio per marques que volen reforçar la seva presència i visibilitat a Internet (SEO). Si vostè té un projecte, un producte, un mercat potencial, interpretarem les seves necessitats i produirem el vídeo que compleixi la relació qualitat-preu de forma òptima.
A OnVideo el podem assessorar per crear el tipus de vídeo òptim perquè sigui la seva finestra al món, una targeta de visita dinàmica. El missatge llançat en vídeo arribarà més fàcilment que el text equivalental al seu client. Ofereix més credibilitat i augmenta la probabilitat que la seva web aparegui en la primera pàgina de resultats de Google. En definitiva, permet obtenir més conversions de la seva inversió.
OnVideo produeix i també promociona vídeos corporatius, de promoció, didàctics o de producte. Visites virtuals i d'altres segons sigui l'objectiu estratègic de la seva firma. Des de la primera idea, el guió, la gravació de vídeo o l'animació, ens encarreguem de tota la producció fins al resultat final acabat. A més podem promocionar el vídeo a la xarxa per tal d'extreure'n el màxim rendiment tant als cercadors com a les xarxes socials. No n'hi ha prou amb un web, ni una molt bona web, també el contingut digital tant de text com vídeo necessita ser promocionat. Tota això per obtenir més presència i posicionament de la seva web.


Produïm contingut audiovisual però és només pur marketing !Llegir 232 vegades Darrera modificació el Dimecres, 23 Novembre 2016 17:34

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es