El vídeo online, clau en les estratègies de continguts

youtube 2.jpgEl contingut audiovisual continua augmentant la seva notorietat online, cada dia són més els usuaris que consumeixen vídeo en línea i aquesta és una tendència que des del 2018 ha augmentat un 35%. I s’espera que en uns anys la meitat del tràfec online sigui en aquest format.

Les marques amb voluntat de presència online estan fent un gran esforç en generar continguts audiovisuals. Els seus principals objectius són:
- Arribar a la gran audiència potencial, al llarg de l’any el 80% dels usuaris han vist algun vídeo, i Youtube ja es situa com el segon cercador després de Google.
- Assolir una major repercussió del missatge, el vídeo es recorda millor, els usuaris se senten més motivats a seguir veient més sobre el producte o servei.
- El contingut audiovisual és el més dens, moltíssima més informació que el text llegit en el mateix temps, i amb més probabilitats de despertar emoció.
- Els dispositius mòbils, smartphones, smartT i tablets resulten ideals per visionar vídeos, estan augmentant contínuamnet, i el seu ús és tot moment i en tot lloc. S’espera que aquest any el número de smartphones superi ja el de PC. Els usuaris romanen quasi 3 vegades més temps visionant contingut audiovisual en els dispositius mòbils que en el seu ordinador!

Què fan les empreses al respecte ?
L’objectiu principal de la majoria de marques és vendre, però això passa per oferir a l’usuari continguts interesants i útils sobre la seva oferta, una menera de crear audiència i de convertir els usuaris en potencials clients. I a l’hora de generar una imatge de prestigi, i experiència per part de l’empresa. Estar present en el moment de decisió de compra és crucial per acabar de fer la conversió.
Ara mateix el 45% de les empreses del nostre país ja tenen prevista la incorporació a la seva estratègia de marketing de continguts al menys un vídeo, i aquest percentatge és superior en el cas dels Social Media amb la creació, a més, de webinars i webcasts.
Existeixen diversos canals per situar el contingut vídeo en la xarxa:
-En servidors de vídeo com Youtube, Vimeo, Daylimotion i altres
-Insertat (incrustat) en el lloc web corporatiu
-En el blog corporatiu
-Incorporat al e-mail marketing i newsletters
-A les diverses xarxes socials
A Onvideo som empresa productora de vídeo i podem oferir-li tota mena de vídeos segons sigui el seu objectiu i oferta. I adaptat al seu pressupost !

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es