El vídeo i les xarxes socias

XARXES SOCIALS

El contingut vídeo és un component bàsic en l'estratègia online i xarxes socials

social media

És un element clau en la presència i difusió d'una marca a la xarxa.

 

Un contingut que resulti útil, fresc, interessant o divertit és un material que ajuda a difondre la marca o el producte. I si és gràfic ho farà més fàcilment.

Una qualitat diferencial del vídeo respecte el text és la possibilitat de comunicar gràficament i de forma molt efectiva un missatge i a més amb una gran facilitat de ser compartit, és a dir : distribuït per la xarxa pels propis usuaris. Això és així perquè es pot visionar i transmetre en diverses plataformes i per molts mitjans.

Però alhora això exigeix que el missatge generi un cert impacte i retingui l'atenció de l'usuari. Un o dos missatges molt clars. I això s'ha de fer en un temps molt curt. Donada la dispersió amb la que solem navegar, la poca atenció i la saturació d'imatges i missatges l'usuari difícilment prestarà atenció a més de 1 o 2 minuts de video.

 

Les marques ja no surten a la caça del client amb accions invasives de vegades adressives. Han de generar continguts atractius per atraure els usuaris. Continguts frescos, útils i interessants. Són les les marques que han d'estar presents en els camps d'interès de l'usuari, en les cerques relacionades amb als seus interessos i afinitats i ser un referent d'informació, utilitat i algun dia de compra. Fins aleshores no es pot parlar de potencials clients.


Més en aquesta categoria: « El vídeo de pantalla en pantalla

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es