Imprimir aquesta pàgina

Pujar vídeo a YouTube, elements que determinen el seu posicionament

PlayYouTube és sens dubte el lloc més popular i potent on cal anar si voleu utilitzar vídeos com a part de les seves campanyes de màrqueting digital. Amb els milions d'usuaris i visites que pot generar en un dia, el llançament dels seus vídeos promocionals a través d'aquesta plataforma serà, assegurat, una alta probabilitat de propagar el seu missatge i arribar al seu públic objectiu.

Ara bé, simplement pujant un vídeo no el portarà automàticament a un eixam social. La comercialització suportada per YouTube s'ha convertit en un art i ciència en si mateixa, el que requereix el mateix moment precís i estratègies utilitzades en l'optimització de contingut per a grans motors de cerca com Google.

A part de contingut original i convincent, que aporti sobretot utiliat per l’usuari, cal tenir una comprensió profunda de com funcionen les qualificacions i el posicionament i quins elements els afecten. Si utilitza YouTube com a canal de màrqueting de continguts, ha de prendre en compte aquests elements abans i després de la publicació dels vídeos per garantir altes taxes de visualització.

1.Títol del vídeo, el títol ha de contenir la paraula clau principal, però evitant el farciment amb massa paraules clau per garantir l'optimització d'impuls. L'ideal seria que el títol només de composar de cinc paraules.

2.Nom del fitxerEl nom de fitxer del vídeo que pujarà ha de contenir de manera similar la paraula clau principal. Per exemple, si la seva paraula clau és "receptes per vacances fàcil", a continuació, seria un ideal l'arxiu sigui carregat ha de ser “Receptes_ vacances_ facil.mp4."

3.Etiquetes. Posar etiquetes adequades no només ajudarà a YouTube categoritzar i saber més sobre el seu vídeo;sinó que també augmentarà la probabilitat que el vídeo que apareix a la barra lateral dreta d'altres vídeos amb contingut relacionat.

4.Descripció els princiis d’optimització de motors de cerca (SEO) també s'han d'aplicar en la descripció del vídeo, així que posi la seva paraula clau principal i un enllaç al seu lloc en les primeres frases de la descripció.

5.Vistes. Òbviament, el recompte de “vistes” poden afectar en gran mesura a la seva quaiificació. Tenir molts i creixents vistes ràpidament significa un contingut de qualitat i potencial viral, indicadors que YouTube utilitza a posar vídeos a la part superior dels resultats de cerca.

6.Comentaris: Igual que les vistes, els comentaris indiquen el compromís i la popularitat, que pot llançar el seu vídeo al cim.

7.Veure la retenció, els recomptes de retenció del vídeo o quants entre els usuaris van triar veure el vídeo fins al final. Si el vídeo pujat és capaç de mantenir els espectadors de principi a fi, llavors pot indicar un contingut de qualitat.

8.SubscripcionsUn altre indicador de contingut atractiu és el nombre d'usuaris que se subscriguin al teu canal, després de veure el vídeo.I, per descomptat, com més subscriptors té,  YouTube el qualificarà com a digne d’un alt rang.

9.ComparteixUna taxa elevada mostra, com els comentaris i punts de vista, pot ser indicatiu de la qualitat del vídeo i el potencial viral.

10.Veure més tard. Quan els seus espectadors posen la seva càrrega en la seva llista de reproducció "Veure més tard", és un altre indicador que YouTube utilitza per dir si un vídeo és digne de ser vist diverses vegades.

11. M’agrada/no m’agrada, polzes amunt / avall, aquesta relació no només ens diu si vostè està generant comentaris positius o negatius d'un espectador; YouTube també utilitza això com una base per recomanar el vídeo als usuaris que puguin estar interessats en el seu contingut.

12.Backlinkscom Google, YouTube també utilitza els enllaços entrants per qualificar i posicionar el seu canal i els vídeos que es pugin a YouTube.

Tot això va encaminat a obtenir el màxim retorn, el major rendiment del vídeo i persegueix els tres següents objectius del contingut vídeo:
· Que trobin el seu vídeo
· Que vegin el seu vídeo
· Que comparteixin la seva vídeo
Recordeu; Google "escaneja" contingut al web, ho analitza, l'indexa i qualifica, i això és utilitzat per presentar-lo en la llista de resultats quan algú introdueix els termes de recerca associats a aquest vídeo. Posem-ho fàcil a Google per al nostre profit!

 + Rendiment dels vídeos pujats a YouTube