Onvideo és una empresa dedicada a la producció, filmació i edició de vídeo així com la retransmissió en directe de vídeo i àudio vía streaming.

La retransmissió en streaming de contingut audiovisual permet difondre qualsevol acte o esdeveniment en directe. A un cost molt raonable i amb cobertura global. Es pot reproduir en temps real i reproduir en tot tipus de terminal que estigui connectat a Internet.

 

  • Esdeveniments d'empresa, presentacions, inauguracions, reunions corporatives o seminaris
  • Cursos, ponències, congressos, conferències teambuilding, cursos, cerimònies, concerts

      Disposem d'equip tècnic i professionals propis per la cobertura en viu, incloent servei multicàmera, realització i creació d'un website dedicat.

 

Play 

A Onvideo podem encarregar-nos de projectes integrals de retransmissió en streaming per cobrir l'emissió en directe de tot tipus d'actes i crear després la producció audiovisual totalment acabada a partir del directe: filmació, edició, locució, realització. Gravació i post-producció sempre amb qualitat professional, àudio i vídeo MD i HD.

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es