Dissabte, 24 Gener 2015 12:32

Creació de vídeo sota demanda (a la carta) a partir de vídeo enregistrat durant un streaming

Esquemes streaming catL'streaming es pot oferir en dues modalitats:
En temps real, en directe, visionat a la vegada que transcorre l'acte . O sota demanda (a la carta) aen el qual l'usuari pot accedir a un contingut que prèviament ja ha estat retransmès i gravat al mateix temps.
El vídeo sota demanda que resulta un cop finalitzada una emissió en viu d'un esdeveniment aporta un gran valor afegit, i no solament pensant en els qui no han pogut assistir a l'acte en directe sinó que al llarg del temps acumularà audiència i sobretot rendibilitat ROI de la producció. En definitiva un valuós contingut audiovisual per la marca através de la web corporativa.

Depenent del tipus d'esdeveniment i de l'estratègia de la marca, a Onvideo solem recomanar la creació de diversos vídeos curts, dividint el vídeo original segons temes, moments diferenciats de l'acte etc. Aquest vídeos solen pujar-se a algun servidor propi o del tipus Youtube o Vimeo.

En el canal Youtube de la marca o incrustats en el site corporatiu.

L'experièmcia ens indica com és d'important disposar d'una qualitat major que la que es necessita per l'streaming, per tal d'oferir un nivell d'àudio i de vídeo que d'altra manera no podriem recuperar. No és un tema només de resolució sinó de preveure diverses càmeres, micròfons adequats en qualitat i ubicació i la deguda il•luminació durant el directe.

Per la creació d'aquest vídeos se seguirà la mateixa tàctica que en qualsevol contingut audiovisual, oferir qualitat professional, fer tot el possible perquè resultin útils pel tema que tracten i editar-los per mantenir un cert dinamisme que "enganxi" a l'usuari amb la idea de retenir la seva atenció fins al final. La seva durada és un compromís entre l'atenció que es para al vídeo i el temps necessari per comunicar el missatge. D'aquesta forma s'adapta millor a les necessitats de l'usuari i podem utilitzar-los com "pastilles o clips" a la web corporativa, promocions o en altres presentacions.
El vídeo resultant, degudament editat i "vestit", i procurant no generar més d'un missatge per vídeo, sense intentar explicar massa i que l'usuari no s'avorreixi ni distregui. Davant de la pantalla els espectadors mostren una actitud que no és la mateixa que presencialment i existeix una gran impaciència i dispersió.

A Onvideo en sabem d'això i ens agradaria estar presents en el seu proper projecte de retransmissió en streamimg i la producció de vídeos que se'n deriven. 
Pot posar-se en contacte amb nosaltres perquè li poguem oferir solucions a mida : CONTACTE


On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es