Alguns casos exemple realitzats per l'equip de Onvideo

Desfilada de moda/inauguració Àgil Tienda

Taradell2La desfilada demoda/inauguració de la tenda online Agil Tienda va ser retransmesa en directe per streaming, no només als usuaris connectats sinó també a una pantalla a l'exterior del local que s'inaugurava aquell mateix dia.

Congrés de Ginecologia, Barcelona

Ginecologia1El Congrés de Ginecologia va ser organitzat pel Col·legi de Metgesde Barcelona. En un  vídeo es resumeixen també les intervencions dels diferents ponents i diverses entrevistes.

Retransmissió d'espectacle

Magi2Retransmissió en streaming de la presentació del llibre "Con ases en la manga" amb actuacions en directe des de "El rei de la Màgia", Barcelona.

Congrès d'Urologia

Congres de ginecologiaCongrés d'Urologia organitzat a Barcelona i retransmès per streaming, amb aportació de divers material dels ponents en format PowerPoint que es visualitza en directe en el player de l'usuari tal com es mostra en la imatge. Transmissió en directe i producció del vídeo resum de les jornades. Un contingut resultant es podrà consultar en tot moment des de la pàgina corporativa de l'organitzador.

 

Exemple multi screen, l'usuari pot personalitzar

la vista de la retransmissió. + INFO

 

Retransmissió esdeveniment

Summer ShakeSummer Shake. Una campanya de promoció de centre comercial amb una sèrie d'actuacions en directe dintre l'àmbit d'un concurs a les xarxes socials permeten al Centre Vilamarina de Viladecans tenir més presència a les xarxes socials, i captar seguidors i subscriptos al seu newsletter.

Marathon Financial

Marathon1Jornades Marathon Financial. Transmissió en directe i vídeo resum de la jornada. Un contingut que es podrà consultar en tot moment des de la pàgina corporativa de l'organitzador

Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Fòrum1Les jornades del Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014 van tenir lloc durant el mes d'Octubre a Fira de Barcelona, amb una nodrida assistència internacional tan presencial com online a través de la retransmissió a diferents països.

Jornadas de transporte a Barcelona

 

Transporeon2

Las Jornades de Transport organitzades per Transporeon van tenir lloc a Barceloa- El contingut de les intervencions així com una recopilació d'entrevistes es va resumir en un vídeo degudament postproduït i que es pot trobar a la pàgina corporativa de l'organitzador.

Reunions internacionals Asea Brown Bovery

ABB 3ABB, empresa suïssa líder mundial en enginyeria elèctrica i automatització amb sucursal a  Sant Quirze del Vallès ofereix en directe reunions internes d'abast internacional per posar en comú entre les diferents seus novetats de l'empresa referents a avenços tècnics, canvis administratius i noves polítiques de la marca

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es