Congrès d'Urologia

Congres de ginecologiaCongrés d'Urologia organitzat a Barcelona i retransmès per streaming, amb aportació de divers material dels ponents en format PowerPoint que es visualitza en directe en el player de l'usuari tal com es mostra en la imatge. Transmissió en directe i producció del vídeo resum de les jornades. Un contingut resultant es podrà consultar en tot moment des de la pàgina corporativa de l'organitzador.

 

Exemple multi screen, l'usuari pot personalitzar

la vista de la retransmissió. + INFO

 

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es