video streamingPer què s'utilitza l'streaming ? 
La retransmissió en streaming de vídeo o en flux continu s'utilitza per fer arribar esdeveniments audiuovisuals a un número indefinit de persones via Internet.
L'usuari podrà rebre el contingut des del seu propi terminal sigui un smart TV, ordinador, tablet o smartphone. Simplement caldrà que vagi a la URL subministrada per l'organitzador que difon l'acte per poder accedir-hi i seguir en viu el concert, esdeveniment esportiu, curs, conferència etc....


Fer una retransmissió en flux continu o streaming en directe interessarà quan, per raons d'espai limitat dedicat a un esdeveniment o per la seva situació geogràfica no puguin concórrer a la convocatòria tots els usuaris que hi estan interessats.
L'streaming és una eina més de comunicació i en ocasions tindrà sentit encarregar-lo a professionals i resultarà altament útil. Mentre que altres vegades pot ser sobrevalorat i fins i tot inapropiat. Però sens dubte serà interessant en tots aquells casos en el quals calgui una immediatesa, siguin d'una actualitat rabiosa o bé que volen ser rebuts des de casa o a l'oficina de l'usuari, o l'espectador.


L'empresa encarregada de l'streaming valorarà sempre les situacions en les quals es pot aprofitar els avantatges que ofereix l'emissió i  valorar si es disposa dels requisits necessaris, com ara el mètode i equip de captació d'imatges i àudio compatible, així com l'accés a una connexió Internet prou estable tant per l'emissor de l'streaming com per l'usuari final. La interacció també en temps real de la sessió de dubtes i preguntes es pot implementar a l'estil de xat de a la maeixa web de visualització, Twitter, Facebook o correu electrònic de forma unidireccional. Les qüestions seran rebudes per qui està intervenint i les pot respondre en directe a voluntat, generalment a través d'un moderador.


La transmissió podrà a més registrar-se en un arxiu de vídeo per ser editat més tard i generar així un o més vídeos a partir de l'esdeveniment en directe. Un cop amb la possessió d'aquest arxiu i pujat a la xarxa serà un valuós contingut de audiovisual i podrà servir per augmentar l'audiència al llarg del temps i augmentar el retorn de la inversió.

A Onvideo li podem solucionar qualsevol projecte integral d'emissió streaming adaptant-nos a cada cas i pressupost.

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es