Streaming servicios

Streaming és un terme que fa referència al fet d'escoltar música o veure vídeos sense necessitat de descarregar-los prèviament sinó que es fa en flux continu a través d'Internet.

Mai havia estat tan senzilla la gravació HD, la retransmissió en viu i la seva difusió per Internet.
Onvideo proporciona la infraestructura per oferir el seu esdeveniment en directe a terminals mòbils, computadors, tablets...amb tota mena de sistema operatiu, Android, iOS, Windows i tant en directe com diferit.
Cada vegada més les empreses que organitzen esdeveniments com ara ponències, congressos, convencions o presentacions confien en la retransmissió streaming per tal de tenir una més gran repercussió i major retorn.


A Onvideo podem encarregar-nos de :

  • La producció de vídeo multicàmera
  • Servei de realització en directe. Amb incorporació de slides, gràfics o Power Points, altres vídeos preregistrats, aportacions de xarxes socials...
  • Captura durant esdeveniments corporartius en viu i difusió global fiable
  • Sistema de càmeres HD inalàmbriques en situacions on cal mobilitat
  • Plataformes de recepció flexible i escalable, smarphones, PC, etc
  • Codificació  simultània a qualsevol format de vídeo per la post-producció
  • Pujada ràpida a Youtube, Vimeo o altres serveis d'allotjament al núvol
  • Implementació de sistemes restringits de recepció o inclús de pagament
  • Creació d'una pàgina dedicada per l'esdeveniment en la web corporativa de l'organitzador amb player incrustat
  • Interacció en temps real amb els participants a través de Twitter, Facebook o e-mail
  • Possibilitat de gravar l'esdeveniment per poder-lo oferir més tard com a contingut audiovisual

Captació d'imatge: dissenyem el seu esdeveniment amb una o més càmeres per tal de no perdre detall i disposar d'una varietat d'angles i situacions. Fins a 4 càmeres amb realització en temps real poden mantenir el dinamisme i amb realització en directe perquè l'experiència de l'espectador online sigui igual o millor que presencialment. I amb la possibilitat d'intercalar també vídeo pregravats, textos o gràfics PowerPoint de suport.

Conferència en streamingCom funciona el servei d'streaming per una presentació d'empresa?

 

1- Captació d'imatge i so de l'acte en directe, amb una o més càmeres, micròfons per als ponents o presentadors i micro ambient. També es pot sumar tot aquell material prèviament gravat i que es vulgui aportar a la presentació en directe.

Streaming de eventoPer què fer un streaming per al congrés que estem organitzant ?

L'empresa Acme acaba de contractar-nos per cobrir amb streaming un congrés de tècnics especialitzats que es fa en una sala equipada a Barcelona. El departament de marketing s'ho ha pensat molt perquè pensaven que el cost era excessiu un cop sumat a totes les despeses que ja tenien. Finalment el pressupost s'ha aprovat.
Nosaltres, a Onvideo, havíem de desplaçar un equip amb una càmera mòbil i una altra fixa per cobrir diversos punts de vista, un tècnic encarregat de la realització seleccionant imatges de les dues càmeres, alguns Power Points i diverses imatges que els ponents portaven preparades. La música en algun silenci, caràtula d'entrada, pausa i sortida etc

Servicios streaming

Captació d'imatge: dissenyem i produïm el seu esdeveniment amb una o més càmeres per tal de no perdre detall i disposar d'una varietat d'angles i situacions. Fins a 4 càmeres poden mantenir el dinamisme i amb realització en directe perquè l'experiència de l'espectador sigui igual o millor que presencialment. I amb la possibilitat d'introduir-hi també vídeo pregravats, textos o gràfics de suport.

Una bona codificació és primordial per la qualitat de l'streaming, ajustant el servei CDN en cada ocasió, mínima latència i oferta fins a qualitat HD.

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es