Serveis que oferim a Onvideo en la retransmissió streaming

Servicios streaming

Captació d'imatge: dissenyem i produïm el seu esdeveniment amb una o més càmeres per tal de no perdre detall i disposar d'una varietat d'angles i situacions. Fins a 4 càmeres poden mantenir el dinamisme i amb realització en directe perquè l'experiència de l'espectador sigui igual o millor que presencialment. I amb la possibilitat d'introduir-hi també vídeo pregravats, textos o gràfics de suport.

Una bona codificació és primordial per la qualitat de l'streaming, ajustant el servei CDN en cada ocasió, mínima latència i oferta fins a qualitat HD.Connectivitat: podem usar un accés a Internet del propi client si és prou estable, o proveir una connexió portàtil de fins a 50Mb de baixada i 20Mb de pujada.

Entrega multidispositiu. El CDN o "Content Delivery Network" és una xarxa de servidors que assegura el lliurament del contingut a l'usuari final, l'espectador. Podem proporcionar l'eina idònia per cada projecte.
- Contingut adaptat a cada tipus de dispositiu.
- Entrega de contingut a nivell global o amb filtres
- Número ilimitat d'usuaris concurrents.
Registre de l'esdeveniment  A la vegada que té lloc la transmissió en temps real podem gravar la'acte per tal de disposar més tard d'un valuós contingut, editar-lo i oferir-lo en streaming a la carta, en diferit. Podem entregar-lo al client o pujar-lo a algun servidor com ara Youtube o Vimeo.

Aquestes prestacions comentades més amunt són serveis que es poden considerar bàsics en una cobertura d'un esdeveniment habitual. Però existeixen moltes altres prestacions que podem implementar en els nostres projectes claus en mà i que representen serveis extra :

 
Disseny d'un microsite especial per a l'esdeveniment. A petició del client podem crear una pàgina web personalitzada per l'esdeveniment, pot contenir un text de presentació, imatges, dades de contacte, publicitat etc . Si bé també es pot fer des d'un compte de Facebook.
La seva URL serà la que es subministrarà per la convocatòria o inscripció de l'streaming, tant abans de l'esdeveniment per anunciar-lo, durant per la visualització incrustada o després per admetre somentaris, recollir dades de contacte o inclús visualitzable en diferit.
L'analítica de la retransmissió s'aplica per saber el número d'usuaris presents durant l'streaming, el temps de visionat, origen geogràfic i altres dades.
Inclusió sincrònica d'altres continguts. Durant l'emissió d'un congrés o una conferència no només podem fer la realització entre preses  de diferents càmeres sinó incloent-hi de forma sincronitzada altres vídeos pregravats, textos i diapositives Power Point que en una ponència s'hi vagin presentant. L'efecte resulta espectaculat i de gran qualitat visual.
A l mateix temps s'ho poden incloure consultes generades per la interacció tipus xat amb usuaris que estan assistint tan online com presencialment. Els comentaris poden integrar-se a voluntat en la pantalla visible asls usuaris o bé poden ser filtrats per un moderador que assumeixi aquesta funció.
I el mateix val a l'hora d'insertat publicitat de patrocinadors i en diferents formats com vídeo, banner etc. Tot en temps real.

No dubti contactar amb nosaltres des d'aquí mateix per sol•licitar informació pel seu pròxim projecte d'streaming.  +INFO

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es