Serveis de Streaming directe per a conferència, congrés o reunió

Streaming de eventoPer què fer un streaming per al congrés que estem organitzant ?

L'empresa Acme acaba de contractar-nos per cobrir amb streaming un congrés de tècnics especialitzats que es fa en una sala equipada a Barcelona. El departament de marketing s'ho ha pensat molt perquè pensaven que el cost era excessiu un cop sumat a totes les despeses que ja tenien. Finalment el pressupost s'ha aprovat.
Nosaltres, a Onvideo, havíem de desplaçar un equip amb una càmera mòbil i una altra fixa per cobrir diversos punts de vista, un tècnic encarregat de la realització seleccionant imatges de les dues càmeres, alguns Power Points i diverses imatges que els ponents portaven preparades. La música en algun silenci, caràtula d'entrada, pausa i sortida etc

Per sort a la sala on es feia l'esdeveniment ja hi havia una taula de mescla de so i una persona encarregada, i nosaltres només haviem de connectar directament i tirar cable per tenir la captació d'àudio dels micròfons ambient i dels conferenciants.

Vam haver de convèncer el director de marketing del retorn que representava fer la transmissió en streaming per la marca organitzadora i els arguments van ser:
La campanya de difusió de l'acte en si ja és una manera de recordar als contactes actuals quines coses fa l'empresa dintre la seva especialitat i que està al corrent de les últimes tecnologies de la informació i la comunicació
Com que la visualització de l'streaming es fa en una pàgina de la mateixa web corporativa, obtindrem molts usuaris que s'hauran convertit en visitants de la web per primera vagada.
Els visitants s'identificaran, i amb això obtindrem uns contactes segmentats i autoritzats que poden resultar extremadament interessants.
No cal la presència física per assistir a les xerrades i per tant es pot ampliar molt el número d'assitents, caldrà només tenir accés al link que es comparteix per seguir les jornades en directe (amb possibilitat d'interacció via chat en directe) o més tard en diferit, a demanda de l'usuari.
En alguns casos podem arribar a monetitzar l'esdeveniment implementant un sistema de pagament previ o mitjançant publicitat incorporada junt amb el player.
El vídeo resultant de l'streaming, a més de poder-se oferir a la carta en diferit, s'editarà de forma senzilla per convertir-lo en uns vuit vídeos en fomat clip sobre temes específics.

Aquests vídeos tipus pastilla o clip estaran a Youtube i s'incrustaran a la web corporativa i blogs. Això no té un cost sensible i representa més presència online de la marca, més contingut específic, consolidant la imatge de l'empresa com a puntera en la temàtica.

Haurem generat un contingut interessant que atraurà especialistes a la web de l'organitzador, alguns potser descobreixin la web corporativa i alguns prenguin la companyia com a referent en el tema.
El que això representa no feia falta comentar gaire amb el director de márketing....perquè estem parlant d'invertir en marketing, no de vídeo !

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es