Servei de streaming per una presentació d'empresa en directe

Conferència en streamingCom funciona el servei d'streaming per una presentació d'empresa?

 

1- Captació d'imatge i so de l'acte en directe, amb una o més càmeres, micròfons per als ponents o presentadors i micro ambient. També es pot sumar tot aquell material prèviament gravat i que es vulgui aportar a la presentació en directe.

2- Enviar el senyal des de l'ordinador connectat a Internet (emissor) que envia el senyal codificat a un dels servidors d'streaming. L'ordinador disposa d'un hardware per recollir les diversos entrades com senyals de vídeo i d'àudio entrants (per exemple d'una targeta de vídeo). La mescla i la commutació entre senyals de les preses la fa un tècnic de realització des del mateix l'acte per finalment codificar-la al bitrate (qualitat de flux) al que es vulgui emetre i enviada als servidors d'streaming. Aquest senyal pot també ser registrat per oferir-la en un altre moment a petició de l'usuari o per formar part un cop editat del contingut audiovisual corporatiu.
3-Els potencials espectadors online es connecten al servidor d'streaming per rebre la transmissió. Ja sigui directament al servidor o a través de la pàgina web on s'ha incrustat (embebed) el player. Els espectadors poden utilitzar qualsevol dels reproductors multimedia del seu terminal (ordinador, smart TV, smartphone o tablet).
4- La qualitat o bitrate del senyal: usualment s'utilitzen 24, 32 o 48 Kbps però també es pot emetre a una qualitat més gran com ara 56Kbps o 128. No obstant això implica més ample de banda utilitzat (velocitat de pujada). La qualitat de recepció, en canvi, s'ajusta automàticament per cada usuari en funció del tipus de terminal utilitzat i de l'ample de banda disponible (velocitat de baixada).

A Onvideo podem encarregar-nos de tot el procés i podem dissenyar el projecte "claus en mà" ajustat a les seves necessitats i al pressupost disponible.

Creació

CreaciónDisposem d'un equip professional propi amb tot l'equipament per oferir la màxima creatrivitat i qualitat que la seva retransmissió d'esdeveniments necessita. El podem orientar sobre la solució de streaming òptima segons sigui l'objectiu.

 

Acabat

AcabadoProducció de streaming de vídeo i àudio amb els requisits marcats pel client. A més de la gravació, muntatge i postproducció del contingut resultant.

Promoció

PromociónLa retransmissió en streaming ha de ser una peça de l'estratègia de comunicació de l'organitzador. Cal un treball previ de convocatòria per crear una audiència per l'emissió del directe.

On estem

ONVIDEO - Localización

Onvideo producció audiovisualEntrada Onvideo
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
 onvideo@onvideo.es